SUP tour

Hey! Net zoveel zin in een sup tour als ons? Boek dan snel een van onze tours. Tijdens de tour geniet je van al het schoon wat de natuur op het water in deze omgeving te bieden heeft.

v.a. 1 persoon

€ 15,50 p.p.

Tijdens deze tour suppen we een stuk over het water hier in de buurt. Het kan zijn dat de sup op het begin wat onwennig aan voelt maar daar wen je snel aan.

Als je slim bent, let je goed op tijdens deze tour zodat wanneer je zelf een sup huurt je de mooiste plekjes al kent. Hierdoor weet je sneller waar je het beste kan suppen.

Handig om mee te nemen

– Handdoek
– Zonnebrand
– Droge kleding
– Slippers

De kleding

Het is slim om sportkleding aan te doen die lekker zit. Je mag niet met sneakers op de sup maar waterschoentjes zijn perfect. Wanneer het lekker weer is, kan je natuurlijk ook gewoon met blote voeten.

Kluisjes

Het is bij ons mogelijk om gebruik te maken van een kluisje om spullen neer te leggen (Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal van jouw eigendommen). Gebruik maken van een kluisje is gratis. De borg die je betaald is €5,00 per kluisje en bij inlevering van de sleutel krijg je de borg (€5,00) weer terug.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Je bent in bezit van tenminste zwemdiploma A.
  • Supverhuurbreukelen gaat er vanuit dat je in goede gezondheid verkeert (mocht je last hebben van klachten dan horen wij dat graag).
  • Wij leveren het materiaal en wij verwachten dat je voorzichtig en zorgvuldig met het geleverde materiaal omgaat. Schade aan ons materiaal en kapotte peddels dienen te worden vergoed.
  • Peddels die je bent verloren, dienen ook te worden vergoed.
  • Zeilboten hebben voorrang op suppers, je verklaart dat je rekening houdt met de geldende vaarregels.
  • Verhuur vanaf 16 jaar en onder de 16 jaar met begeleiding van minstens 1 volwassene.
  • 24 uur van te voren annuleren anders dient 100% van de huur te worden voldaan.
  • Foto’s die Supverhuurbreukelen maakt mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en geplaatst worden op social media.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!