SUP les

Hey! Wat gaaf dat je aan het kijken bent naar het nemen van sup lessen. Bij ons ben je de hele week welkom om te komen suppen! Voor vragen kan je ons altijd even bellen!

v.a. 1 persoon

€ 27,50 p.p.

Als je kennis wilt maken met suppen is het super leuk om bij ons te komen lessen. Je gaat samen met een instructeur de plassen op om de basiskennis onder de knie te krijgen. De sup plank zit bij de prijs inbegrepen. 

De sup les

Voordat je op de sup stapt krijg je nog een korte uitleg over de sup, techniek en peddel. Daarna gaan we het water op. De instructeur helpt je bij het peddelen zodat je het zelf makkelijk kan doen. Daarnaast zal de instructeur blijven letten op de techniek. Zo kan iedereen leren suppen en is het voor iedereen leuk.

Handig om mee te nemen

– Handdoek
– Zonnebrand
– Droge kleding
– Slippers

De kleding

Het is slim om sportkleding aan te doen die lekker zit. Je mag niet met sneakers op de sup maar waterschoentjes zijn perfect. Wanneer het lekker weer is, kan je natuurlijk ook gewoon met blote voeten.

Kluisjes

Het is bij ons mogelijk om gebruik te maken van een kluisje om spullen neer te leggen (Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal van jouw eigendommen). Gebruik maken van een kluisje is gratis. De borg die je betaald is €5,00 per kluisje en bij inlevering van de sleutel krijg je de borg (€5,00) weer terug.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Je bent in bezit van tenminste zwemdiploma A.
  • Supverhuurbreukelen gaat er vanuit dat je in goede gezondheid verkeert (mocht je last hebben van klachten dan horen wij dat graag).
  • Wij leveren het materiaal en wij verwachten dat je voorzichtig en zorgvuldig met het geleverde materiaal omgaat. Schade aan ons materiaal en kapotte peddels dienen te worden vergoed.
  • Peddels die je bent verloren, dienen ook te worden vergoed.
  • Zeilboten hebben voorrang op suppers, je verklaart dat je rekening houdt met de geldende vaarregels.
  • Verhuur vanaf 16 jaar en onder de 16 jaar met begeleiding van minstens 1 volwassene.
  • 24 uur van te voren annuleren anders dient 100% van de huur te worden voldaan.
  • Foto’s die Supverhuurbreukelen maakt mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en geplaatst worden op social media.