SUP huren

Hoi! Wat leuk dat je een sup wilt gaan huren! Het huren van een sup kan bij ons de hele week. Wist je dat… suppen de snelst groeiende sport ter wereld is op het moment?!

v.a. 1 persoon

v.a. 2 uur € 21,00 p.p.

Of je nou heel goed kan suppen of nog nooit op een sup plank hebt gestaan, bij ons kan iedereen een sup huren. Voordat je vertrek krijgt iedereen een instructie over het peddelen en de route. Ook krijg je een route mee zodat je kan kijken waar je heen wilt en hoe je weer terug naar de haven kan komen.

Dit huur je

Bij het huren van een sup, krijg je een waterdichte ton (Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan jouw eigendommen). Daarnaast krijg je een routekaart mee.

Handig om mee te nemen

– Handdoek
– Zonnebrand
– Droge kleding
– Slippers

De kleding

Het is slim om sportkleding aan te doen die lekker zit. Je mag niet met sneakers op de sup maar waterschoentjes zijn perfect. Wanneer het lekker weer is, kan je natuurlijk ook gewoon met blote voeten.

Kluisjes

Het is bij ons mogelijk om gebruik te maken van een kluisje om spullen neer te leggen (Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal van jouw eigendommen). Gebruik maken van een kluisje is gratis. De borg die je betaald is €5,00 per kluisje en bij inlevering van de sleutel krijg je de borg (€5,00) weer terug.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Je bent in bezit van tenminste zwemdiploma A.
  • Supverhuurbreukelen gaat er vanuit dat je in goede gezondheid verkeert (mocht je last hebben van klachten dan horen wij dat graag).
  • Wij leveren het materiaal en wij verwachten dat je voorzichtig en zorgvuldig met het geleverde materiaal omgaat. Schade aan ons materiaal en kapotte peddels dienen te worden vergoed.
  • Peddels die je bent verloren, dienen ook te worden vergoed.
  • Zeilboten hebben voorrang op suppers, je verklaart dat je rekening houdt met de geldende vaarregels.
  • Verhuur vanaf 16 jaar en onder de 16 jaar met begeleiding van minstens 1 volwassene.
  • 24 uur van te voren annuleren anders dient 100% van de huur te worden voldaan.
  • Foto’s die Supverhuurbreukelen maakt mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en geplaatst worden op social media.